36 dagar kvar.

Nu är det helt plötsligt på riktigt. Det är 36 dagar kvar tills vi springer ut och tar studenten, det känns verkligen helt sjukt och ångestmackan föll över mig ett antal gånger igår... Det är ju verkligen hatkärlek till det här med att ta studenten för skolan bidrar med så mycket trygghet men samtidigt såå mycket stress och press. Aja nu ska jag inte flyga iväg i andra tankar, tänkte istället dra hela gårdagen och mösspåtagningens händelseförlopp:

Skolan 8.30 där vi var kanske totalt 30 pers max med overaller, men det gjorde det nästan ännu roligare. Efter lilla ceremonin om man nu kan kalla det för de så gick jag faktiskt på en halv lektion, sen körde jag till Agnes för att lämna lite grejer och sen åkte vi till Filippa för att käka lunch och föra lite. Strax efter 12 började vi traska mot Agnes och då började vädret spöka... det duggade pytte lite när vi gick, sen när vi kom fram var det sol, men prick när de första gängen började rulla in hos Agnes så öppnade sig himmelen och det öste ner i kanske 30 min. Efter det var de över och bara växlande moln och sol.

Från Agnes åkte vi sen en liten stund till Ivar, varför vet jag inte riktigt... Därefter traskade vi till Stocksunds torg där Valter köpte korv och yoghurt. Sen vidare till Bratt där vi hängde resten av kvällen. Hade ingen koll alls på tiden men när jag började tröttna var kl 23 och då åkte jag hem.

Ändå väldigt lyckad dag och kväll.

Hos Filippa 10.00-12.00 ish

Hos Agnes 12.15-18.30 ish

Hos Ivar 19.00-20.00 ish

Hos Bratt 20.30-23.00

Gillar

Kommentarer