3 dagars paus? + att döma

Allmänt

Gud, hade nästan glömt bort bloggen. Haft såå mycket den här helgen att bloggen inte ens funnits med i bilden. Igår fick jag uppleva en persons riktiga "jag" och inte ett bra ett. Vilket sög då jag inte dömer folk på det sättet som personen i fråga gjorde. Men aja, man kan ju inte vara trevlig mot alla och vad gör de egentligen.

När jag ändå skriver om sådant, hur är det egentligen, är de fel att döma, eller får man göra det under en viss gräns, ska man ge alla en chans eller kan man välja dom man inte tycker om utan att känna personen i fråga. Alla verkar ju tycka olika. Ibland är det statusen man vill åt när man väljer att döma personer och inte ge den en chans. Ibland är det att man är svartsjuk och inte vill lära känna personen för man har sattit ett Stort nej redan innan.

Och jag vet faktiskt inte hur man ska hantera sådant. Finns väl inte så mycket att göra förutom att acceptera eller försöka "övertala" personen som dömer om vem man verkligen är om man känner ett behov av att personen ska gilla en.

Gör man inte det så kan jag ge Bästa tipset, bry dig inte. Till alla ni som blir dömda dagligen av folk i skolan eller på arbetsplatsen, ingen ger er en chans, men känner att ni inte vill slicka r*v (ursäkta språket) för att bli omtyckta. Va den du är, Fortsätt att vara dig själv för oftast är det personen som dömer en annan person som är osäker, avundsjuk eller bara allmänt negativ. Var dig själv och ändra dig inte för någon. DU är viktigast i DITT liv och det viktigaste är att DU mår bra.

Längesen jag skrev ett åsiktsinlägg, men hoppas ni alla kan ta åt er och får en tankeställare, varför dömer jag den här, eller den här personen.

Gillar

Kommentarer

Cattis
,
Gud vilket bra inlägg. Jag tycker det är så få bloggare som skriver något vettigt, de flesta tar bara flashiga foton på sig själva och försöker visa att de är creddiga. Mer iniktsfulla inlägg likt denna = I ❤️/ Cattis