2017 start + nyår

Allmänt

Heej, och välkomna till min blogg 2017! Nej men visst känner man ingen skillnad ännu? 2a januari 2017...hmm... tror fortfarande att det är 2016 och att jag ska va 16 år resten av mitt liv. Men nej, det här året fyller jag 17 och därefter 18 (!!!) kan knappt fatta det. Min storasyster fyllde ju preciis arton och hon känns så mycket äldre än mig. Aja, vill ni veta mina planer inför året? I år ska jag resa, så så mycket. Jag ska till Nairobi och Zanzibar, London, Frankrike och Spanien, Kina på språkurs, Frankrike och Spanien igen (kanske nått annat land under sommaren utöver det), och sen förhoppningsvis Dubai till nästa nyår! Och förutom att resa så ska jag verkligen ta tag i min "ekonomi" jag ska försöka, utöver mitt barnvaktsjobb hitta en praktikplats eller nått extrajobb och börja lägga undan pengar. Har börjat redan nu och tror verkligen att jag kan lyckas riktigt bra. Har redan lyckats lägga undan typ 10 000 på ett halvår :) duktigt va? Så de är typ mina mål, eller mitt "nyårslöfte" börja spara och ta tag i min ekonomi, för jag känner att jag vill vara redo att flytta hemifrån när jag fyllt 18/19 även om jag inte gör de.

Men nyår då? Jag var hemma i lördags på dagen, Valter kom runt 15 för att hjälpa mig välja kläder osv, det slutade med att jag tog det nya linnet/blusen från ZARA med mina glansiga byxor, och en enkel sminkning. Sen åkte vi hem till Valter och åt middag med några av hans familjekompisar. Supertrevligt. På tolvslaget stog vi ute och sköt raketer och pussades lite, 8 min senare satt vi i en Uber påväg till en fest. Valter drog från festen vid halv 3 kanske och jag kom hem till Valter någongång vid 4.30 typ. Vi somnade vid 5 och sov riktigt länge, såå skönt. Så söndagen låg vi bokstavligt talat i sängen heela dagen. Vi gick bara upp för att äta frukost och sen pizza till middag några timmar senare. Lovet är ju till för att slappa, eller hur?! Så somnade vi sent ännu en kväll och vaknade idag runt 13. Nu har jag precis kommit hem och ska duscha och tvätta håret. Känner mig verkligen inte så fräsch just nu men men.

Imorgon ska jag och Valter gå på Mall of Scandinavia VIP bio och se passengers. Med VIP bio får man superbreda och bekväma stolar med ett litet bord bredvid sig. Det är kanske 30 stolar sammanlagt i salongen men en superstor bioskärm. Ska bli kul och testa, kan berätta sen hur det var.

Puss och kram

(video)

[tsVideo id=2147172791]

Gillar

Kommentarer