17:11:16

Allmänt

Godmorgon! Jag unnade mig själv en sovmorgon till 12 idag så har nu duschat och ska svara på lite mail, välja kläder och kanske läsa ett kapitel ur Therese Lindgrens bok. Direkt när de släpptes fixade jag mig ett exemplar och jag har bara läst fyra kapitel hittills men tycker att den är så bra. Har alltid älskat Therese och jag rekommenderar verkligen boken för er som inte läst den! :)

Mina planer för helgen är att i morgon, jobba några timmar efter skolan, sedan möta upp V på Dramaten och gå på teater, mys! Sedan tror jag inte vi gör så mycket mer på fredagen. Lördag ska jag äta en god frukost hos valter och ta det lite lugnt innan jag ska träffa Hilda och fixa oss inför tjejkväll hos Kajsa.

Söndag ska jag plugga, inför nästa veckas alla läxor o prov osv, har så mycket hela tiden, denna vecka har varit fruktansvärd och den är inte ens över än. Har haft ett tal, ett historia förhör, engelska tal "test", samhällskunskapsprov idag som jag inte alls är väl förberedd inför... :( och imorgon har jag företagsekonomi redovisning. De är ett skämt hur mycket jag har och hur mycket det faktiskt tär på mig. Känner hur jag inte har nåågon energi kvar i slutet av dagen...

Men men, somsagt, Therese bok, rekommenderar starkt!

Puss

Idag känner jag att en trip till det här i Italien inte skulle sitta fel

Gillar

Kommentarer