10 / 5

Allmänt
Godmorgon! Igårkväll satt jag och skrev ett jäätte långt inlägg som jag skulle sätta tidinställt så jag skulle slippa tänka på bloggen nu på morgonen när jag har sovmorgon (me-time) Men de inlägget försvann ju såklart nånstans ut i luften och ville inte komma tillbaka... Sånt irriterar mig nått sjukt.
Iaf, Studenten igår, har tyvärr inga bilder alls, men kan berätta att det var jätte kul, hela laget (minus agnes) ställde oss och höll vårt lilla tal till Anders framför alla, ni kan ju bara gissa hur nervösa vi va innan, det var ju liksom ett viktigt tal som skulle sammanfatta vår tid med honom och våra tankar.
Tror inte att det var vårt sista hejdå till honom innan han åker, för de var inte tillräckligt isf. Ska man säga hejdå till någon så ska det vara ordentligt, tycker jag iaf.

Friluftsdag idag och just därför jag har sovmorgon insåg precis att jag har lite brottom... men iaf, jag o V går nog hem o tar ett dopp i poolen, de ska tydligen bli jätte varmt idag, lök dag, ush. Men bättre än regn :)
Ha en bra dag :)

Puss ♥

de här smilet på idag, sjukt äkta
Gillar

Kommentarer

Clara Dahlborg,