--

Kan man leva ett tråkigare liv än vad jag gör just nu?! Eller har inte ens så tråkigt men tänker mer på hur otroligt mycket roligare Lund hade varit om det inte hade varit corona. Tittade på Så mycket bättre där det för några avsnitt sen slängde in ett klipp från när massa människor på en klubb i Lund sjöng Stad i ljus och de enda jag kunde tänka var "fan det där hade kunnat vara vi nu".

Men nog om det. Sen jag skrev sist så har jag hunnit vara i stockholm ytterligare en gång. Tappade min dator i marken så den gick sönder så vart tvungen att åka hem och hämta min gamla samt lämna in den nya för lagning. Här i Lund går veckorna ut på att kolla PH, äta middagar och gå på yoga. Jag som till en början tyckte att jag kunde leva ett relativt lyxigt studentliv har nu spenderat allt för mycket pengar på julklappar och en ny soffa... så det blir frysmat resten av månaden haha. Men jag klagar inte! Älskar pyttipanna och potatisbullar!

Nu har jag "bara" en muntlig tenta och ett seminarium nästa vecka och sen skriftlig tenta samt en 10 sidors inlämning om 2 veckor. Sen är kinesiskan klar för denna termin och jag åker hem över julen. Det blir troligtvis ingen mer kinesiska nästa termin utan har sökt lite andra kurser som jag hoppas att jag kommer in på.

Puss och Kram, slänger in lite bilder från senaste tiden.


Gillar

Kommentarer