--

Hej hörni, ursäktar min frånvaro.

Har haft sjukt mycket i skolan på senaste och bara inte känt mig helt 100... Idag var jag så trött att jag kände mig tom, hade noll energi och bara helt hängig, hade svårt att sova igår och vaknade tidigt. SÅ segt.

Men nu har jag lämnat in en stor inlämning i företagsekonomi på 12 sidor och har 2 prov och ännu en inlämning kvar innan London.

Vad har hänt på senaste tiden då? I helgen satt jag barnvakt för att tjäna pengar till London och ska göra de även imorgon, plus att jag bokat ny franstid som jag måste ha råd med. Var på drink hos Julia som fyllde år i torsdags, sååå fint hade hon gjort med så mycket god mat.

Har även börjat äta mycket mer vegetariskt, lagar mycket mat till mig själv nu förtiden, lunch och middag och då blir det nästan bara vego + att jag försöker bara äta vego i skolan, inte så svårt för det är oftast godare. Kör även en tandblekningskur i samarbete med swiss clinic, ska bli spännande att se resultaten! Har även börjat träna lite mer, kör sista nu innan London för att komma lite i form.

Nu ska jag lägga mig, pussAlltså HUUR gott är det inte med sötpotatis? Bästa som finns.

Gillar

Kommentarer