--

Allmänt

Tiden går så fort, man märker verkligen det när man har blogg. Ena dagen är datumet 24/2 och nu är det snart maj!! Nu kommer sommarångesten, som jag precis som förra året börjar få igen...hoppas på att den inte blir lika grav som förra gången då veckorna innan sommarlovet låg jag och grät. Jag är så rädd för gymnasiet och att börja ny skola med ny klass, verkligen rädd. Alla tryggheter bara blåser bort efter sommarn och man måste börja om på en ny kula. Hoppas verkligen att allt blir bra även fast jag vet att det kommer bli jätte jobbigt med Valter och så. Tror ni har svårt att förstå vilken skillnad det kommer bli i vårt förhållande i gymnasiet. Vi är så vana vid att umgås i samma umgänge och ha sådan koll på varann och det tycker vi om. Nu kommer han skaffa nya vänner och jag med, allt kommer bli annorlunda och antagligen inte på något bra sätt. Men annars är jag glad över att få träffa nya människor och förhoppningsvis hitta mitt "gäng".

Som sagt tiden går så fort, bara 30 dagar tills vi har bal och nu är det verkligen påriktigt när jag har köpt balklänning och bokat tid för spraytan.

Vet inte om jag är redo för sommaren ännu, jag vill helst bara krypa ihop i ett hörn och bara vara där, bara vara lycklig i ett hörn, tänk vilken dröm.

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Vilket gymnasium ska du gå på? Eller vad ahr du valt i första hand?
Clara Dahlborg,
http://claradahlborg.se/gymnasiet/
claradahlborg.se